Bekijk het volledige profiel van Rene Ketelaars en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Rene Ketelaars heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Geweldig, voor het eerst een s...

Geweldig, voor het eerst een school waar ik me thuis voelde. Heb meegeholpen met het oprichten van computerclub Gadget (en zelfs de naam bedacht :) ). Beviel me zo goed dat ik weigerde mijn diploma te halen totdat ik in dienst zat (kom het toch niet meer vermijden).

2007, Rene Ketelaars

Olga, Birgit, Michel, Mieke ...

Olga, Birgit, Michel, Mieke De brugklas (1d ?) waar ik tegen verwachting in nog net slaagde om naar de HAVO te mogen (1e 3 kwartalen alleen maar 4-en en 5-en, laatste proefwerken allemaal 9-ens en 10-en omdat ik niet wilde blijven zitten) De overige jaren op de HAVO waren enorm nietszeggend, ik fietste overal doorheen zonder inspanning of uitdaging. Ook hier geldt wat ik bij mijn basisschool schreef, ik had pas wat betere contacten toen ik naar de HTS ging. Voor mij (en vele andere nu ik terugdenk) was het schoolsysteem tot de HTS niet echt geschikt.

2007, Rene Ketelaars

Michel, Jeroen, Harm, Dennis ...

Michel, Jeroen, Harm, Dennis De rest komt nog wel als ik er wat langer over heb nagedacht :) Was overigens niet de meest prettige tijd voor mij staat me bij, ik voelde pas thuis op een school toen ik naar de HTS ging. Ook in de omgang met andere kinderen/personen pas vanaf de HTS.

2007, Rene Ketelaars
?