René Hordijk

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René Hordijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René Hordijk heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier een opleidingen van het VEV gedaan ben tot ATSI gekomen en heb het veder niet afgemaakt omdat ik er geen zin meer had om s'avonds op school te zitten ;-).

  Ik heb hier een opleidingen van het VEV gedaan ben tot ATSI gekomen en heb het veder niet afgemaakt omdat ik er geen zin meer had om s'avonds op school te zitten ;-)

  Tamboerschool, 1987

  Het was een leuke tijd vooral het weekendje weg naar Sittard was te gek Wat ik daar allemaal niet mee gemaakt heb hahahaha.

  Het was een leuke tijd vooral het weekendje weg naar Sittard was te gek Wat ik daar allemaal niet mee gemaakt heb hahahaha

  Bedrijfsschool Croon en Co, 1987

  Heb maar 1 jaar op deze school gezeten en dat was een in de elektotechniek Moest van school af omdat ik niet goed genoeg was in mijn talen en daar door bleef ik zitten ben toen naar de bedrijfschool van Croon gegaan.

  Heb maar 1 jaar op deze school gezeten en dat was een in de elektotechniek Moest van school af omdat ik niet goed genoeg was in mijn talen en daar door bleef ik zitten ben toen naar de bedrijfschool van Croon gegaan

  MTS-Zuid, 1986

  ?