René Erkelens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René Erkelens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René Erkelens heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me niet veel herinneren van de Jasmijn.

  Ik kan me niet veel herinneren van de Jasmijn. Twee dingen wel: dat ik een keer in de hoek moest staan en dat mijn zusje, die in de klas naast mij zat, helemaal verdrietig werd van dat wapenfeit en dat je letterlijk de school uitgeveegd werd als je naar de "grote school" mocht. En juffrouw van de Brink heb ik natuurlijk onthouden.

  De Jasmijn, 1962

  Herinner me heel weinig.

  Herinner me heel weinig. Juffrouw Weidekop/Wijdekop uit de eerste klas. De hoofdonderwijzer, Stobbe geloof ik. Herinner me nog heel goed de voorjaars actie met de bloembollen. Alles nissen in de school gevuld met bloeiende bloemen. Mijn eerste "liefde".. Gerda Siemers. Toppunt van de vrijage was een fietstocht door Amsterdam Noord waarbij zij achterop zat..;-)) En een onderwijzer die de vervelende gewoonte had om met dingen te gooien... tot hij de fout maakte om daar een lijmpotje voor te pakken... Verder weet ik wel dat ik het heel leuk gehad heb

  Wingerdschool, 1964

  Goede herinneringen.

  Goede herinneringen. Was een leuke tijd op deze school. Veel tijd besteed aan andere dingen dan school-werk..grinn... schoolkrant, leerlingenraad, kantine... fantastisch... Een zwak voor Coté (frans) en Nel vd Hoeven (tekenen).

  Protestants Christelijke MA..., 1972

  ?