René deRuijter

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René deRuijter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René deRuijter heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  6e klas gedaan bij meester Duikersloot een leuk jaar was het.

  6e klas gedaan bij meester Duikersloot een leuk jaar was het. En met meester Bakker naar zwemles, die in de bus zo vaak werd bezongen dat hij van de trap was gevallen. Ontmoet nog vele klasgenoten en ooit een hele mooie reunie gehad in het oude Conquista en later nog eens een van de hele school.

  Cornelius, 1967

  Leuke tijd gehad op deze moderne school in die tijd.

  Leuke tijd gehad op deze moderne school in die tijd. Juffrouw Smith in de 4e klas was m'n lievelingsjaar opschool, wat een fijne juf. De 5e klas met de strenge meneer Ram was wennen en daarna nog een klein stukje 6e klas bij meneer de Nijs. Herinner me nog dat ie met een waanzinnig grote steenpuist in z'n nek liep. Enkele klasgenoten later nog ontmoet en een uitnodiging gehad van de 50-ers Jan Konijn en Wimpie Jansen. Jammer dat ik daar Jan Butter heb gemist, had die toen graag ontmoet.

  mr. Gallee School, 1965

  Kort een deel van de 3e klas hier gedaan.

  Kort een deel van de 3e klas hier gedaan. Herinner me er niet zoveel van, wel het opdreunen van de tafels dag in dag uit, het pikkenwijf en het knikkeren en elastieken op het plein.

  Cornelius, 1964

  ?