René deCaluwé

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René deCaluwé en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René deCaluwé heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Civiele techniek - afstudeerrichting civiele bouwkunde.

  Civiele techniek - afstudeerrichting civiele bouwkunde. Vooral het laatste jaar een kleine leuke groep voor bouwkunde, daardoor een zeer flexibel rooster. De excursie naar Parijs was heel leuk.

  Hoge School Alkmaar (vroege..., 1989

  Leuke periode, lezende bij anderen komen veel herinneringen boven! Al die docenten hadden toch iets heel aparts.

  Leuke periode, lezende bij anderen komen veel herinneringen boven! Al die docenten hadden toch iets heel aparts.... Kamperen in Meerssen en de reis naar Praag waren grote belevenissen. Het overlijden van Angelique van Zonderen (ongeluk met brommer) heeft veel indruk gemaakt, als ik het nummer "Last Christmas" van Wham hoor, denk ik er nog steeds aan.

  Berlingh College, 1984

  Het eerste jaar gestart in de oude Heilig Hart (?) school en toen een verhuizing naar de nieuwe Duiventil.

  Het eerste jaar gestart in de oude Heilig Hart (?) school en toen een verhuizing naar de nieuwe Duiventil. We hadden een klas met (volgens mij) 13 meisjes en 5 jongens. Klasgenoten : Sander van Hulsen, Barend-Jan Gijssel, Martijn de Koning, Henny ?, Bianca Albers, Lisette Compier, en ..... ?? Onderwijzers : juffrouw Lucia, juffrouw Biesterbosch, meester van Dijk, en dan was er ook nog broeder Francken (?) Leuke herinneringen : op kamp naar jeugdherberg op palen in het water in Kortenhoef (?), de musical en het bouwen van dominobanen (vallende blokjes) met de gekleurde rekenblokjes..... :-)

  RK Basisschool de Duiventil, 1978

  ?