Rene Bennekers

Kent 3 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in São Paulo

  Bekijk het volledige profiel van Rene Bennekers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 13

  Rene Bennekers heeft 13 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik herinner mij juffrouw Mast ...

  Ik herinner mij juffrouw Mast en juffrouw Boot - die combinatie is me altijd bijgebleven! Bij het spelen op de speelplaats heb ik toen het topje van een vinger verloren - een permament aandenken dus, zo gezegd... Verder herinner ik me het als een fijne en zorgeloze tijd. Zaten mijn vriendjes Wietje Plas en Thierry Richard uit de Jekerstraat, ook in deze klas?

  2006, Rene Bennekers

  Ik kan me herinneren dat het z...

  Ik kan me herinneren dat het zoontje van "Willy Alberti" bij ons in de klas zat en dat ik daar regelmatig thuis kwam. Op verjaardagen werden zelfs (stomme) films vertoond! Verder zie ik die grote zandbak buiten. In 1957 verhuisge ik naar Deventer, maar kwam in 1968 weer naar Amsterdam terug als student.

  2003, Rene Bennekers

  Calslaan 11-1, Matenweg, de Ma...

  Calslaan 11-1, Matenweg, de Mastaba's, de boerderij, de Sparwinkel, de hunkerbunker... Heb de opening van de Bastille meegemaakt. Veel muziek, flipperen, 's-avonds even een "hot cat" eten bij Gerard. Veel lol, ook wel eens leren (TW), kortom: Fantastische tijd!! Ook ben ik voorzitter van de HVC (huisvestingscommissie) geweest. Ik ben nu ICT manager bij een internationaal modebedrijf.

  2002, Rene Bennekers
  ?