René Bekker

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van René Bekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  René Bekker heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Waterpistolen gevecht met Jeroen en Brian, Koffie (met korst) zuipen in de kantine, bezopen in het colelge van Jos van Dijk, hmm, tafelvoetbal tijdens colleges.

  Waterpistolen gevecht met Jeroen en Brian, Koffie (met korst) zuipen in de kantine, bezopen in het colelge van Jos van Dijk, hmm, tafelvoetbal tijdens colleges.. ach te veel om op te noemen!

  Haagse Hogeschool / BDI, 1990

  Engelse les, geschiedenis, en de weekopening in de aula.

  Engelse les, geschiedenis, en de weekopening in de aula. De hoofdmeester en zijn grappen. Speciale week over Canada, schrijven met de rode pen bij goed gedrag en goede cijfers. Kneedgum jatten uit de voorraadkast. Het Eindfeest. Vriendjes: goh, daar vraag je me wat, Wel herinner ik me een paar van de meiden in de klas: Helma, Monique, Caren-Ann

  W. van Veenschool, 1979

  Kattekwaad op de kleuterschool.

  Kattekwaad op de kleuterschool. Juffrouw Gomez van de eerste klas, Boom, Roos , vis vuur en zo. Spelen buiten op het schoolplein en rond het fietsenhok. Het baardje van de hoofdmeester. Vriendjes: Robin Dijkland, Richard Blikman, Wilfred Kuit, Reginald. Meisjes (waren eng): Marielle, Lucy, Aria...

  Molenhof, 1975

  ?