Bekijk het volledige profiel van René Arnold en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

René Arnold heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Het enige dat ik me kan herinn...

Het enige dat ik me kan herinneren is dat we met de klas(sen) naar de NOS-studio's zijn geweest en dat ik daar mijn petje met pompoen ben verloren.

2004, René Arnold

Samen in de klas met Irma Sloo...

Samen in de klas met Irma Sloof, Yvonne Schooneveld, Fred? Stekelenburg, Mark Nieuwenhuizen Simone Bitter etc. In de vijfde klas hadden we les van de heer Kuijer (veelal uitgedrukt als: De K. van Koe en de rest.......). Met de heer Kuijer kon ik het wel vinden. Heb van hem nog mijn eerste rekenmachine gekregen. Dit was het laatste jaar hier op school. Wegens te weinig leerlingen is de school toen gesloten. Verder in de vierde klas les gehad van Juf Beelen. Hier werd veel gekeet, aangezien zij destijds vervangend hoofd van de school was en veel tijdens de les het lokaal verliet. Verder zijn er weinig herinneringen bewaard gebleven.

2004, René Arnold

Ik heb alleen in de zesde klas...

Ik heb alleen in de zesde klas gezeten op de Wilhelminaschool. Het was voor mij een jaar met veel leerstof inhalen. Zeker een leuke tijd beleefd. Onze leraar, toenmalig hoofd van de school de heer Askes, kon zich streng opstellen, maar er was ook wel tijd voor een lolletje. Het project met als thema de tweede wereldoorlog. Je moest zelfs iemand interviewen, die de oorlog had meegemaakt. Soms zij hij weleens: "Ik had maar beter tuinman kunnen worden in Laren"of zoiets dergelijks. Ik denk dat hij dit zij omdat wij als leerlingen weer eens iets niet gedaan hadden dat hij had opgedragen. Hij deed voorkomen alsof hij dan nutteloos was voor de klas. De klasseavond aan het eind van het schooljaar met een musical op het programma.... Het kamp in Ede?? Ben toen nog gekoppeld aan Hester. Is echter nooit iets geworden. Helaas (de meeste uit de klas gingen naar de HAVO of hoger) ben ik de medeleerlingen uit het oog verloren toen ik naar de MAVO ging. Ca. vijf jaar na dato hebben we nog een reunie georganiseerd in de school.

2004, René Arnold
?