Renate Limburg

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Renate Limburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Renate Limburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  HICO, radiojournalistiek.

  HICO, radiojournalistiek. Officieel papiertje pas in '97 gekregen, maar ik ben er 1,5 jaar uit geweest. Leuke tijd. Vooral het apenkooien tijdens de binnenstage op Radio Zwolle als enige meid tussen de mannen. 'Nachtburgemeester' Wim Schluter met zijn yucca Fred en alle bijbehorende radiopret.

  2003, Renate Limburg

  Tja, de schoolmusicals.

  Tja, de schoolmusicals. Tot twee keer toe de longen uit m'n lijf mogen zingen voordat ik met mijn einddiploma het pand definitief verliet. Leuk is dat ik in 2002 ben gevraagd om samen met een andere "markante oud-leerling" (niet mijn eigen woorden..), twee toekomstige en twee huidige leerlingen ben gevraagd om De Heemgaard te heropenen. Vond dat toch wel een beetje een eer. En dan te bedenken dat mijn middelbare schooltijd niet de leukste van mijn leven was (grote bek maar klein hartje. Zoooo onzeker..). Maar goed, het is allemaal toch nog goed gekomen met me!

  2003, Renate Limburg

  De charme van de noodgebouwen moest worden ingeruild voor een leerfabriek in De Maten.

  De charme van de noodgebouwen moest worden ingeruild voor een leerfabriek in De Maten. Ik baal nog steeds dat ik mijn diploma op naam van 'De Heemgaard' heb staan..

  2003, Renate Limburg
  ?