Renate Kuik

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Renate Kuik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Renate Kuik heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Leuke en minder leuke leraren, maar what else is new! Goede herinneringen aan onze leraar Recht (diegene die ook dat boek heeft geschreven), maar natuurlijk ook aan de lessen die niet altijd gevolgd werden, toepen, klaverjassen en hartenjagen daarentegen

  Leuke en minder leuke leraren, maar what else is new! Goede herinneringen aan onze leraar Recht (diegene die ook dat boek heeft geschreven), maar natuurlijk ook aan de lessen die niet altijd gevolgd werden, toepen, klaverjassen en hartenjagen daarentegen waren erg geliefd! Een enorme crush op ... Een jaar in Spanje doorgebracht, het leren was niet altijd succes. De tentamens kwamen zomaar uit de lucht vallen .. HELP!! Wel enorm goed gefeest daar, het uitgaansleven in Zaragoza is zeker spannender dan je zou denken! Tijdens de stage in Lérida heb ik enorm veel geleerd. De stad zelf was minder boeiend (veel Catalanen zijn niet zo dol op buitenlanders), maar de omgeving des te meer. Altijd veel samen met Otilia, zeker tijdens de tentamenweken op de HEAO. Samen lang doorblokken totdat we boven de boeken in slaap vielen. Na het tentamen samen op de bank in slaap vallen en dan weer met een half oog wakker worden bij het Rad van Fortuin met Hans van de Tocht ....... AAAAAAAARGH!! Otilia en ik hebben ook samen in Zaragoza gewoond en ze is nog steeds mijn beste vriendin!

  2004, Renate Kuik

  Zoveel leuke herinneringen aan deze school, juffrouw Verbeek & meester Verbeek: inderdaad zoals Bert-Jan al zegt was meester Verbeek het "Hoe fiets & schaats je het best" type.

  Zoveel leuke herinneringen aan deze school, juffrouw Verbeek & meester Verbeek: inderdaad zoals Bert-Jan al zegt was meester Verbeek het "Hoe fiets & schaats je het best" type. Ik vergeet nooit meer dat ik een schaatwedstrijd verloor van Alita Hoes door een te losse veter, terwijl meester Verbeek erop hamerde dat je zelfs zonder veters moest kunnen schaatsen. Ikke niet dus, maar Stefan Pekkeriet was er altijd wel een kei in. Ook heb ik nog met Janet Schoonhoven een uitvoering van "Pepsi & Cherly" gedaan, echt zwaar lachen! Meester Meindertsma: was van het serieuzere materiaal en had het echt niet altijd even makkelijk met ons.

  2004, Renate Kuik

  Tja, begonnen aan het VWO en geëindigd in het bezit van een HAVO-diploma.

  Tja, begonnen aan het VWO en geëindigd in het bezit van een HAVO-diploma. Veel gefeest en minder geleerd, maar daar hebben we geen spijt van want dat hebben we ruimschoots goedgemaakt. Ook de soos was natuurlijk erg aantrekkelijk voor de nodige peuken tussen de lessen door: het wedstrijdje "wie-kan-het-snelst-een-sjekkie-draaien en-oproken" heeft dan ook menig brandwond opgeleverd. Daarnaast zijn er zeker wel een aantal estafettes kaart spelen gehouden (waarna de deelnemers zeker een paar uur schoonmaakwerkzaamheden kregen toegeschreven van de concierge: enorm sympathieke knakker trouwens!)

  2004, Renate Kuik
  ?