remy andreas Cadenau

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van remy andreas Cadenau en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  remy andreas Cadenau heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  nou eigenlijk kwam ik er op deze school achter dat ik toch wel de verkeerde opleiding had gekozen alleen zo jammer dat ik er pas naar 4 jaar achter kwam.

  nou eigenlijk kwam ik er op deze school achter dat ik toch wel de verkeerde opleiding had gekozen alleen zo jammer dat ik er pas naar 4 jaar achter kwam. zonder diploma een jaar werken en dan weer naar school. alleen dan Grafisch Lycuem

  2004, remy andreas Cadenau

  vette lol gehad op deze school samen met sam witbaard.

  vette lol gehad op deze school samen met sam witbaard. fluitend mijn examen gehaald. praktijk van de gier. eerst kon ik hem niet uitstaan maar toen ie terug kwam van zijn lange ziekte verzuim begon ik hem steeds meer te waarderen en zelfs grappig te vinden. (behalve dan die 3,5 voor mijn praktijk examen, maar dat terzijde) Bouwman van het vak meten. kleine man met bril. :P ik heb geloof ik in elke les gelachen en ik ben er zeker ook bij elk vak vaak HEEL vaak uitgestuurd. maar ja dat doe je nou een maal op school. vallen en opstaan.

  2004, remy andreas Cadenau

  1 jaar gezeten.

  1 jaar gezeten.. leuke school. weet nog een hoop mensen zie ze alleen hier niet bij staan

  2004, remy andreas Cadenau
  ?