Ontdek PLUS

Remon Meijer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Remon Meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Remon Meijer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Kan me niet veel herinneren van deze school , alleen Myra Gnade (m'n buurmeisje en klasgenootje) en jufvrouw Kamp.

  Kan me niet veel herinneren van deze school , alleen Myra Gnade (m'n buurmeisje en klasgenootje) en jufvrouw Kamp

  Kleuterschool de Kamperfoelie, 1976

  Ik heb denk ik hier maar een half jaartje op heb gezeten , kan me er ook helemaal niks meer van herinneren , ik heb alleen een klassefoto.

  Ik heb denk ik hier maar een half jaartje op heb gezeten , kan me er ook helemaal niks meer van herinneren , ik heb alleen een klassefoto

  Kleuterbungalow, 1978

  Niet echt veel herinneringen aan deze school ,na 3 jaar mocht ik naar een andere school uitkijken na irritant gedrag en niet al te beste resultaten, Ik heb ook nog mijn half kapotte commodore 64 omgeruild voor een hele commodore 64 van de school , scheel

  Niet echt veel herinneringen aan deze school ,na 3 jaar mocht ik naar een andere school uitkijken na irritant gedrag en niet al te beste resultaten, Ik heb ook nog mijn half kapotte commodore 64 omgeruild voor een hele commodore 64 van de school , scheelde me weer reparatie kosten. :-) Er leefde een bloeiende handel in gekopieerde commodore 64 software in de tijd dat ik er op zat. Namen die me bijgebleven zijn: Aschwin , Humphrey , Rachel , Mouna , Michel , Ron , Albert en nog wat meer.

  L. v. d. Zweepschool Chr. N..., 1983