Bekijk het volledige profiel van Remco van Oudenaarde en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Remco van Oudenaarde heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb op deze school gezeten ...

Ik heb op deze school gezeten toen deze nog in de Karel Doormanstraat gevestigd was. Leuke school, leuke tijd. In de pauze altijd voetballen in de speeltuin naast de school. En elk jaar op werkweek naar hetzelfde adres in Valkeveen (elk jaar weer!). De overblijfklassen waren niet geweldig maar daar werd ik dan ook al snel vanaf gestuurd. Van de leraren zijn er mij maar 2 bijgebleven namelijk meester de Vries en de in mijn ogen nog altijd fantastische Fred Tichelaar met zijn onafscheidelijke Dobberman Pincher hond.

2004, Remco van Oudenaarde

Redelijk strenge school waarbi...

Redelijk strenge school waarbij niet veel ruimte was om uit de pas te lopen. Van de leraren kan ik maar weinig herinneren behalve één. Adj. Directrice Ploegsma. Werkelijk een kolosale persoonlijkheid (letterlijk)met een voorgevel waar je als brugklasser niet van kon geloven dat het mogelijk was. Ploegsma voerde een waar schrikbewind uit en was dan ook weinig populair. Leuzen op de muren van de school zoals "Ploegsma met haar dikke tieten kunnen we wel schieten" en "Ploegsma is te vroeg van de pot gerukt" staan mij nog bij. Gymleraar Kuit was tof. Van de leerlingen kan ik mij nog een aantal herinneren zoals Japie Hilbers, Naushad Ketwaru, Francois Dollé, Danny Boerhoop, Robert Hulkenberg, Dick Verhoeven, Bobbie ... en natuurlijk het stuk van de school Tanja de Vries. School heeft geen blijvende indruk achtergelaten sommige leerlingen wel. Zou graag eens weten wat er van oud medeleerlingen terecht is gekomen.

2004, Remco van Oudenaarde

Geweldige school. Had van het ...

Geweldige school. Had van het bestaan moeten weten voor ik na de HAVO ging (had ik beslist meteen naar deze school gegaan). Losse sfeer waarbij de leraren vaak "losser" waren dan de leerlingen. De leraren die mij nog in het geheugen springen zijn Herman vd Berg (met zijn Hollandsche springerige afrokapsel vol stiekjes en ijzerdraadjes om het bijelkaar te houden, Wiskundeleraar Henk vd Zee die gekleed was als een hippie (en een zeer mooie vrouw had) en paddestoelen kweekte onder de verhoging van zijn bureau, Natuurkundeleraar Beek die zo ontzettend scheel was dat je nooit wist of hij naar jouw keek of iemand anders (erg lastig bij het afkijken, en nog een wiskundelerarers wiens naam ik ben vergeten maar met elk Sinterklaasfeest dronken rondliep omdat zij de flessen pleegzuster bloedwijn achteroversloeg. Geweldige tijd gehad met een groep leuke vrienden/vriendinnen (Boerhoop, Beekman, Smitje, Maureen, Tas, Ludmilla). Jammer dat de school allang niet meer bestaat.

2004, Remco van Oudenaarde
?