Bekijk het volledige profiel van Remco Magni en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Remco Magni heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Hele leuke tijd geweest met ee...

Hele leuke tijd geweest met een leuke klas. Met Rainier (Swa), Richard, Dennis, Yomi Maniputi, Natascha en ...(?) Studiereis naar Kappl en met de boot naar Zweden. Heb gelukkig nog contact met een paar mensen. Laatste jaar stage in New York. Die tijd vergeet ik nooit meer. Bedankt jongens.

2004, Remco Magni

Geen goede herinneringen! Was ...

Geen goede herinneringen! Was veruit de jongste in de klas (net 17 geworden) en de rest was 20 of (veel) ouder dan 20. Veel gebiljart en weinig examens gehaald. Zat vaak tegen een 5 en half aan, maar nooit genoeg. Na het 1e trimester had ik nul examens gehaald en in het 2e trimester wilde ik de schade inhalen. Nam dus te veel hooi op mijn vork en faalde dus weer. Derde trimester zelfde verhaal en 4e weer. Gauw vergeten. Lang trauma's aan Breda overgehouden.

2004, Remco Magni

Jongens, waar zijn jullie gebl...

Jongens, waar zijn jullie gebleven? Maurice, Edwin en ...? Vond lichamelijke oefeningen wel leuk. Hootepunt voetbaltoernooi-finale van Zuid Holland. En niet te vergeten de Poldervaartloop. Ramp. Verder waren de feesten (disco's) die er georganiseerd werden erg leuk.

2004, Remco Magni
?