Remco Lablans

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Remco Lablans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Remco Lablans heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Karin Birkhof omdat het onmogelijk was om niet verliefd op je te worden.

  Karin Birkhof omdat het onmogelijk was om niet verliefd op je te worden. Sportuurtje op donderdag na 15.15 uur om te trainen voor schoolteams. Hanselaar. Schoolreis Londen. Iedereen op de boot was ziek, behalve ?? en ik omdat we de hele reis buiten bleven in de storm. In Londen buitenom, (3 hoog) over een 50 cm brede betonnen versiering naar de meidenkamer, samen met die kleine .... griek. Laatste zomer lekker buiten dollen met Joyce de Kogel en die bloedmooie blonde vriendin Ingrid (of Inge) Habig. Via google( zoekmachine) en tsl olie kom je op de site van Handelsonderneming La Re terecht ********) met mijn persoonlijke gegevens

  Dr. F.H. De Bruijne Lyceum, 1971

  Aparte school met een apart sfeertje.

  Aparte school met een apart sfeertje. Mooie meiden en foute jongens. De mooiste was Stella Stoffels, althans in mijn ogen. Maar vergeet Laura niet en die mooie rooie met ogen als vloeibaar magma. Stamcafe in de vrije uren (en vaak in de niet zo vrije uren) was de Witte Vrouwe Poort.

  Atheneum F. de Munnik, 1978

  ?