Remco den Hartog

Kent 2 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Remco den Hartog en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Remco den Hartog heeft 23 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja zeg, blijkt de school onder 2 namen op de schoolbank te staan, dan duurt het wel ff voordat je een volledig overzicht hebt.

  Ja zeg, blijkt de school onder 2 namen op de schoolbank te staan, dan duurt het wel ff voordat je een volledig overzicht hebt. Kom hier minder bekenden tegen. Wel leuk ook weer. Kijk voor het ware verhaal dus ook onder die andere "RSG", zucht

  RSG, 1983

  Eerste poging om verpleegkundige te worden, S'87.

  Eerste poging om verpleegkundige te worden, S'87. Men was van mening dat ik het niet in me zou hebben... Een voor mij indrukwekkende periode, intern gewoond op de Jungfrau in Amstelveen. Wat maar 9 maanden waren heeft op mij een indruk gemaakt als waren het jaren. Ben nog steeds bevriend met Aart Oosterveld, woonde destijds in de kamer naast mij. Tegenwoordig wonen we ook niet ver van elkaar.

  St Bigra, 1987

  Na een verhuizing ruim een jaartje op deze school gezeten, 4e klas bij meester Speijker, blijven zitten.

  Na een verhuizing ruim een jaartje op deze school gezeten, 4e klas bij meester Speijker, blijven zitten. De hoofdmeester woonde naast de school en leek op wat ik me altijd had voorgesteld van meester Pompelmoes. Ik woonde toen op het industrieterein, Nijverheidsweg. Daar woonde verder weing mensen. Aansluitend aan onze tuin lag het erf van een boerderij met een boomgaard. De boerderij stond leeg en is later afgebrand. Was de periode ook dat de 27 mc zenders in opkomst waren, het "bakkie" Op een gegeven moment kwam er een hindoestaans jongetje bij ons in de klas, is 's winters onder het ijs geraakt en verdronken. Erg indrukwekkende crematieceremonie. Kist vol bloemblaadjes. Kreeg ook zijn eten en een fles cola mee in de kist.

  obs Vreeswijk, 1979

  ?