Rein Nigg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rein Nigg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Rein Nigg heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Woonden op de Tolhuislaan/hoek Recthuislaan, recht tegenover het koolasveld.

  Woonden op de Tolhuislaan/hoek Recthuislaan, recht tegenover het koolasveld. In '56 begonnen bij juffrouw Schimmer, vervolgens 2e en 3e klas bij juffrouw Bax. Kan me daar nog vaag de schoolmelk van herinneren. Van die kleine flesjes die in de gang klaar werden gezet. Ook vage herinneringen aan de ''filmvoorstellingen'' in de achterste klas op de begane grond. Klassen 4, 5 en 6 bij meester Koning doorgebracht. Heb daar geen prettige herinneringen aan. Zijn handjes zaten wat te los naar mijn mening. Zou ie nu niet meer mee klaarkomen. Had ie zo de onderwijsinspectie op z'n dak!! Enige namen ....Rob Moonen, Ria Mulder, Ron en Jim Zee, Coby van der Linden, Senio Melchior (sorry, als ik je naam fout schrijf..)

  Insulindeschool, 1956

  Over herinneringen gesproken.

  Over herinneringen gesproken... de heer Bontenbal - Frans maar ook Engels, heer van der Klooster ook Engels. Heer Samson Duits. Heer Peper - Nederlands en natuurlijk niet te vergeten mevrouw van der Werff. Was ook altijd lachen met wiskundeleraar Arend Verwey (schoonzoon van Guus Couwenberg, ja die van Feyenoord) die kon absoluut geen orde houden maar daar heb ik wel t meest van geleerd wat wiskunde betreft dan....! Herinner me ook nog dat roteind lopen naar de gymnastiekzaal. Klasgenoten o.a. Yvonne Aversteeg, Edith van Waaij (ben met haar nog naar the Outsiders met Wally Tax geweest), Cora Overweel en Janny Verhagen (de Dreef...), Wil van Doorn, Dick van Puffelen, Eddy Verheijen, Ger Dekker (als ik dat nu zo na ga best wel een beestenbende...); o ja, er zat ook nog een meisjestweeling bij me in de klas. Ben ook nog eens van school gestuurd omdat mn haar te lang was... ja ja .. the Sixties!! Ook nog een keer samen met Wil van Doorn, Dick van Puffelen en volgens mij Eddy Verheijen verschrikkelijk op ons donder gehad omdat we de aardrijkskundelerares helemaal over de rooie hadden gekregen. Woon niet meer in Rotterdam maar al sinds jaren in Breda. Ben daar te bereiken onder breda1950 bij de bekendste provider .. dus... at ******* ********..

  Marten Dijkhuisschool, 1962

  ?