rein devries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rein devries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  rein devries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Linialengevechten met Mahmut.

  Linialengevechten met Mahmut. Ploppen van onze wangen, samen met Wouter, in de eerste bij Nuhoff! Gym. Juf Timmers die mij in de vierde(?)een oliebol noemt en ik haar daarop een appelflap. Seth met zijn vlecht van een meter(en samen godsdienstles hebben, voor zo lang het duurde). Justin met zijn tand in het midden van zijn verhemelte. Thirza en Agnes, Corinne Sylvia en Selina, de dames. Pascal die Te Pas eens durfde na te doen met een liniaal als pijp en verder gebalde vuisten. Te Pas die binnenkomt en het niet waardeerde: Pascal letterlijk meesleurt de lerarenkamer in. Het opmeten van het "kontje" van juf Midden met twee linialen (mijn god wat waren we creatief met die linialen).. En nog te kort komen. Tekenfilms kijken in de eerste en tweede was ook top! Verder natuurlijk knikkeren, dit kostte mij nogal eens mijn middageten. Oosterbeek en Winterswijk, das logisch. Jan en Gerwin, goeie feestjes. Peter Rietdijk niet te vergeten, Jelte Dijkstra (surfen), Coen van Kranenburg(karten) en Jan vd Beek. Henk Ietswaart (wij deden echt van alles), zwaluwstraat 189.

  Arendshorst, 1982

  Favoriete herinneringen? hmmm.

  Favoriete herinneringen? hmmm. Hartenjagen tijdens Molendijk z'n Wiskunde A met Raymond en Johnny. Scheikundeproeven bij Boone vernaggelen. Geschiedenis samen naast Draaitol (haha, wat lachen was dat bij Becks). Strangelen van Becks en Hellingman. Hellingman zijn karateworp bij mij. Parijs. Achterin de klas met de three musketeers (Tollie mollie, Mato en ik) bij Holman. Serieuze gesprekken over mijn gedrag met vrijwel alle leraren. Adriaanse die Raymond, Johnny en mezelf eens voor no reason twee weken heeft expelled. Ons examenkrantje!! Verder de hitsingle:"the Gerb and The Goose and the flowers of the Gerb". John Mato's gedichtenbundel "hoppa die gaat erin" alleen verkrijgbaar op VHS240. Voetballen tijdens de examens!! Naderhand de leraren inmaken met een partijtje voetbal. Verder natuurlijk de vrienden en vriendinnen: Kidt Kavin, Nagga For Sale, Princess, The Rob en the Slob, Anke-Rixt, Chrispianity, Ron McMoron en de rest ook natuurlijk, alhoewel. PS: Ja Hissel ik had wel afgekeken bij Kidt. Maar niet expres. Ist das denn Fraude, oder?

  Regionale 't Slingerbos Lev..., 1988

  ?