Bekijk het volledige profiel van Regina van Rongen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 24

Regina van Rongen heeft 24 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ontzettend gezellige school, l...

Ontzettend gezellige school, leuke leraren - vooral Brakse - en er werden leuke dingen georganiseerd. Kijk er echt met plezier op terug.

2004, Regina van Rongen

Dat is leuk om te lezen hoe an...

Dat is leuk om te lezen hoe anderen de school hebben ervaren, hoe herinneringen zijn blijven hangen en om van sommigen erachter te komen hoe het met ze is gegaan. Jos Boing woonde bij mij in de straat dus buiten school om gingen wij ook met elkaar om. Hij zag Jeroen Hoogland weer veel. En Peter Post, leuk dat hele verhaal van jou. Ook ik heb de school niet als leuk ervaren. Dat enorme onderscheid tussen leuke en lieve kinderen en de tegenovergestelden. Ook Meulemans, de tandarts, was vreselijk. Een van mijn broers heeft op gegeven moment verkering gekregen met zijn assistente en toen zij bij mijn ouders op bezoek ging voor de eerste keer, ben ik hardgillend het huis uitgerend. "De tandarts is bij mij thuis!!!! Arghhhh!!" Ik heb na deze school diploma's gehaald van de LEAO en het VHBO. Ik heb het geluk gehad een baan te vinden waar ik heel veel in de praktijk kon leren. Daar heb ik nog profijt van. Ik werk als ondersteuner op secretarieel en financieel gebied bij een bedrijf in Amstelveen. Sinds oktober 2003 ben ik moeder van Ruben, een lekker ventje. Ik woon samen in Badhoevedorp. De foto die ik heb toegevoegd was een groepsfoto tijdens de drie weken "vakantie" met elkaar. Ook ik denk nog telkens aan dat uitje wanneer ik de Abba-song hoor en tel weer mee: "1-2-3-4". Ik vond het wel erg jammer dat ik niet met Sint-Maarten mee kon doen, maar mijn broer had snoep voor mij bewaard en meegenomen toen we familiebezoek kregen. Monica, van jou herinner ik me nog zo goed dat je prachtig kunt tekenen. Daar ben ik echt jaloers op. Paul Rietveld staat ook op de foto; ik vond hem ook zo'n man die alleen de leuke kinderen interessant vond. Ik vergeet nooit dat ik met hem mee mocht rijden toen we voor een handbaltoernooi naar - ik meen - Assen gingen en ik van een boze meneer Rietveld te horen kreeg dat ik zijn auto had viesgemaakt (zand dat onder mijn schoenen had gezeten). Toentertijd vond ik dat erg vervelend want je voelt dondersgoed aan dat hij tegen de één leuker doet dan tegen de ander. Als kind probeer je dan ook leuk te zijn, maar dat werkt natuurlijk niet. Stom dat één zo'n ervaring je zo bij kan blijven staan. Ik moet nu stoppen want mijn kleine mannetje wil aandacht. Dag.

2004, Regina van Rongen
?