Regien van Beekveld

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Regien van Beekveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Regien van Beekveld heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als zesjarig meisje en pas verhuisd kwam ik op deze school.

  Als zesjarig meisje en pas verhuisd kwam ik op deze school. Een echte meisjesschool want de jongens zaten op de school die achter onze school stond. Samen met mijn vriendin Marian, met wie ik nog steeds contact heb, een fijne tijd gehad. Soms hebben we het er nog wel eens over. De lange glijbanen op het schoolplein in de winter, de tandarts en de GGD, naar zwemles met de bus in de vijfde en natuurlijk de muzieklessen in de zesde van juffr. Roelofsma met haar traporgel komen dan weer naar boven.

  Lidwinaschool (meisjesschool), 1962

  Fijne tijd gehad! Denk nog wel eens terug aan deze tijd nu mijn zoons ook op de middelbare school zitten en met verhalen thuiskomen.

  Fijne tijd gehad! Denk nog wel eens terug aan deze tijd nu mijn zoons ook op de middelbare school zitten en met verhalen thuiskomen. Herinneringen aan Graaf, Vermeulen, Ramakers, van Oorschot, Vermunt. Ook aan oude klasgenoten zoals Elma, Monique, Mim, Tom, de Theo´s, Bart, Fred. De Putterrally, schoolfeesten en zeker onze wekelijkse klassenfuiven in het zaaltje aan de Boschdijk ben ik niet vergeten.

  Van der Puttlyceum, 1968

  ?