Rebekka Stam

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rebekka Stam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rebekka Stam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier een superleuke tijd gehad! Werkweek naar de Eiffel was wel een hoogtepunt, ook andere uitjes, zoals Keulen en schaatsen in Thialff.

  Heb hier een superleuke tijd gehad! Werkweek naar de Eiffel was wel een hoogtepunt, ook andere uitjes, zoals Keulen en schaatsen in Thialff. Ik vond van Kuilenburg een geweldige leraar en met Zwaan kon je altijd lekker gek doen!!

  Pieter Groen College, 1990

  zat hier tot begin groep 4 op school.

  zat hier tot begin groep 4 op school. Ik herinner me juf Alderliesten (erg lang) en meester Kik (erg kort)... en weet nog dat we een keer ijsvrij hadden!

  Rehoboth-School, 1982

  Vooral het op kamers zitten vond ik erg leuk.

  Vooral het op kamers zitten vond ik erg leuk. De Pabo op zich soms wat minder, de mensen met wie ik omging geweldig!!! De hele dag sneeuwballengevecht houden ipv naar de les (met Pieter, Hans en Mirjam), tijdens de les verzinnen wat het hoogtepunt van de les was (met Wouter), erg minder leuke vervangende opdrachten doen voor muziek en super-werkweken!

  Hogeschool De Driestar, 1996

  ?