Rebecca Weeda (Bakker)

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rebecca Weeda (Bakker) en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rebecca Weeda (Bakker) heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik mocht nog net een jaartje meepikken in het nieuwe gebouw.

  Ik mocht nog net een jaartje meepikken in het nieuwe gebouw. Iedereen moest erg wennen. Maar de mooiste herinneringen zijn de momenten tijdens de musical. Zeker West Side Story! Twee jaar lang repeteren en dan een week in de schouwburg stralen. Heel waardevol, heel bijzonder.

  Ichthus College (HAVO/VWO), 1997

  De leerlingenraad; soms vergat ik dat ik op school zat om een diploma te halen.

  De leerlingenraad; soms vergat ik dat ik op school zat om een diploma te halen. Ik woonde er zowat. En toen Carlo en Irene succesvol waren met Telekids (pittige tijden) heb ik heel veel gelachen met Marrianne en Linda op school!!!

  Ichthus College (MAVO/HAVO/..., 1992

  Juf Blaauboer!!! En natuurlijk 'Mees' (meester Terhorst) Wat was het eigenlijk een leuke school.

  Juf Blaauboer!!! En natuurlijk 'Mees' (meester Terhorst) Wat was het eigenlijk een leuke school. Alle spelletjes die we in de pauze deden; AnnemariaKoekoek (op de trap van de kerk), elastieken, jongens-meiden-pakkertje(opgesloten in de poort met het ijzeren hek naast de ingang vd bovenbouw) en 'overloopie' (van boom tot boom). Oh, en we noemden die handenarbeid juf altijd zuurpruim, omdat je nooit aan je draad mocht likken als je die niet door je naald heen kreeg! Ook indianenkamp was leuk! En ik weet nog in groep 1 t/m 3; in de pauze ging de schuur met karren, stelten, emmers enz..open en dan stond je te dringen omdat er 1 blauwe en 1 oranje kar was, die waren het leukst en daar vochten we altijd om. LEUK!

  Basisschool Bethlehemschool, 1984

  ?