Ontdek PLUS

rebecca versteeg

Kent 6 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van rebecca versteeg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  rebecca versteeg heeft 4 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Omdat mijn broer Jan al 2 jaar eerder op school was gekomen en ik vaak met hem mee mocht tijdens de lessen, kon ik in de eerste klas al snel lezen en een beetje schrijven.

  Omdat mijn broer Jan al 2 jaar eerder op school was gekomen en ik vaak met hem mee mocht tijdens de lessen, kon ik in de eerste klas al snel lezen en een beetje schrijven. Na de kerstvakantie mocht ik naar de 2e klas, die les kreeg in hetzelfde lokaal als de 1e klas. Ik herinner me de winters nog, steenkoud en met kolenkachels in de klas. Verder herinner ik mij het laatste jaar bij dhr. Oenema, waar je, als je klaar was met de schriftelijke overhoring, mocht koffiezetten en rondbrengen. Wij vonden dat we beter af waren bij hem omdat wij niet veel hoefden te doen, de andere 6e klas zat bij de directeur dhr. v.d. Togt, en kregen veel strenger les en elke dag huiswerk. Aan de overkant van de school aten we tussen de middag gebakken brood met kaas bij een van de klasgenoten, de naam ben ik kwijt. Dit gebeurde alleen als haar moeder niet thuis was. Verder zat bij ons Kareltje Verburg, hij hield veel van peuteren in zijn neus. Ik was bevriend met Alida Ruys (nu Joachim en schoolhoofd in Zaanstad, woonachtig in Koog a.d. Zaan. Mijn naam is Rebecca Versteeg- Brunekreef. Mijn broer heet Jan, verder zaten mijn zusje Greet en broer Henk (Hennie ) op de school.

  pieter oosterlee school [ba..., 1954

  schoolreis naar Parijs in 1966 Rebecca Versteeg (Brunekreef) ***********************.

  schoolreis naar Parijs in 1966 Rebecca Versteeg (Brunekreef) ***********************

  Christelijke MMS, 1960