Rebecca Moes

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rebecca Moes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rebecca Moes heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Excursie Parijs natuurlijk!! Wat hebben we daar een geweldige tijd gehad.

  Excursie Parijs natuurlijk!! Wat hebben we daar een geweldige tijd gehad. Te veel om op te noemen, maar mijn mede-Parijsgangers zullen zeker nog weten wat ik bedoel... ;)(Inclusief de leraren) Verder een zeer leuke tijd gehad met Erik Baas, Ruben Kamminga, Marieke, Christel Werkman, 'Jellow Juut' Judith Pranger e.a. Ik ben overigens erg benieuwd of iemand weet waar Christel Werkman is gebleven.

  Gomarus College, 1990

  Tiesje Buter met haar geweldige lach in klas 3!! Jan-Pieter Nijenhuis die ze altijd "jiepie"(JP) noemde en dat ze me vertelde dat als je kuiltjes had op de plek waar je knokkels zitten je nog kinderhandjes had.

  Tiesje Buter met haar geweldige lach in klas 3!! Jan-Pieter Nijenhuis die ze altijd "jiepie"(JP) noemde en dat ze me vertelde dat als je kuiltjes had op de plek waar je knokkels zitten je nog kinderhandjes had. (Ik heb die kuiltjes nog steeds wel een beetje juf Buter...) en natuurlijk meneer Ellens en ons gezellige kleine klasje van 7 meiden en 7 jongens. Af en toe kom ik er nog eens een paar tegen en het is altijd leuk om te ontdekken wie wat nu doet. En hoe iedereen er nu uit ziet natuurlijk! Ben benieuwd hoe meneer Ellens er nu uit ziet want hem ben ik nooit meer tegen gekomen...

  Ds. Douwe van Dijk school, 1982

  ?