Ontdek PLUS

Raymond Zachariasse

Kent 9 personen

Getrouwd , 1 kinderen
Woont in Woerden

  Bekijk het volledige profiel van Raymond Zachariasse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Raymond Zachariasse heeft 6 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dansen en verliefd worden

  Ik wilde eerst nooit op dansles. Zeker niet toen ik ontdekte dat de heren de dames ten dans moeten vragen. Gelukkig leerde ik meteen de eerste les een jongen kennen die een zus had. Zijn zus Annet werd even mijn danspartner. De eerste les was eng en grappig. Ik stond op haar tenen, ik gleed uit en ik bakte er niets van. Toch heb ik jaren genoten van mijn lessen. De vrienden daar werden mijn beste vrienden. Ik leerde meisjes kennen en er ontstonden verliefde koppeltjes. Zeker met het nadansen was dat het geval. Heerlijke tijd. Ik mis het nog dagelijks. Ik werd verliefd op Patricia en later op Liesbeth. Nu bestaat de Singelhoek niet meer. Het is een magazijn geworden voor Thijs Toys :( Maar ik zal die tijd nooit vergeten en altijd in mijn hart dragen als een van de leukste tijd in mijn leven.

  Danscentrum Joop en Elly Br..., 1989

  Mijn jeugd op de St Jozef Mavo

  Voor de eerste keer naar de brugklas. Ik was zenuwachtig. Wie zou ik ontmoeten? Met wie zou ik herinneringen maken? Het was een hectische periode waar ik alleen nog maar flarden van terugvind. Ik werd gepest en - helaas - heeft dat wel een flinke stempel op de rest van mijn leven gedrukt. Dat litteken gaat nooit meer weg. Toch kreeg ik ook goede vrienden zoals Henny Binnendijk en Richard Pronk. Ik was ook heimelijk verliefd op een paar meisjes waar ik helaas de naam van vergeten ben. Een klasgenote zat bij mijn geschiedenisles en de ander had piekerig haar. Ik kan haar zo aanwijzen. Zucht. Soms denk ik nog terug aan die tijd. Ik wis al het slechte en onthou alleen het goede.

  St Jozef MAVO, 1982