Raymond van den Tweel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Raymond van den Tweel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Raymond van den Tweel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb eerst een Schakeljaar gedaan.

  Ik heb eerst een Schakeljaar gedaan. Hierna ben ik begonnen met de opleiding multimedia techniek. Hier ben ik nu nog mee bezig. Ik zit ik het 3e jaar.

  ROC de Amerlanden, 2000

  Ik heb helaas niet lang op deze school gezeten.

  Ik heb helaas niet lang op deze school gezeten.De reden was dat ik de opleiding niet leuk vond.

  sbbo, 1999

  Ik weet nog dat we van meester Vis van alles leerde over vogels.

  Ik weet nog dat we van meester Vis van alles leerde over vogels. Ik herinner me nog steeds hoe ik kan zien of een Koolmeesje een vrouwtje is of een mannetje. Ik had niet zoveel vrienden op deze school. 2 van hun kan ik me herinneren. Dat zijn Cornee en Youri. Met de laatste heb ik nog steeds contact. En dan herinner ik me ook nog het kamp dat we hadden ergens aan het eind van groep 8. Ik was toen veliefd op een meisje genaamd Kelly. Op 1 van de avonden op het kamp hadden we disco, er werd schuivel muziek gedraaid, en alle meisjes waren de heletijd bezet. Zelfs bij de laaste nummer dat er werd gedraaid. Totdat de jongen die met Kelly aan het dansen was halverwege het nummer mij de kans gaf om met haar te dansen. Deze kans heb ik toen genomen. Dit was misschien wel de leukste herinnering die ik aan deze school heb over gehouden.

  Salvatorschool Katholieke s..., 1987

  ?