Raymond Meylink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Raymond Meylink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Raymond Meylink heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ja die gast die de handen te los had,die man die Roberts heette en op rutbeek woonde,sloeg mij met zijn aanwijsstok op mijn hoofd,toen was ik 6 jaar en het deed pijn,de volgende dag durfe ik niet naar school en het was 10:30 in de ochtend,mijn pa was toen

  ja die gast die de handen te los had,die man die Roberts heette en op rutbeek woonde,sloeg mij met zijn aanwijsstok op mijn hoofd,toen was ik 6 jaar en het deed pijn,de volgende dag durfe ik niet naar school en het was 10:30 in de ochtend,mijn pa was toen musicus en laat wakker en zag dat ik bang was,nadat alles had verteld ben ik met hem naar school gegaan,toen die Roberts mij zag ,wilde hij iets doen,maar mijn vader stak daar zijn stok voor en sloeg hem een bloedneus. niet 1 leraar komt aan mijn kind,doet die het wel,zijn de gevolgen voor hem,want lararen moeten van kinderen afblijven maar goed die roberts is al dood,as of opgegeten door allerlij beestjes,precies waar een RAT thuis hoort tussen 4 grote en 2 kleine plankjes met een berg zand erop want die gast sloeg elk kind op school,alleen niet zijn dochter,naam vergeten zag haar zo'n 20 jaar terug in de stad en daar ,achter de kerk zat ze aan mijn stok,rebecca heette zo of zoiets,heet was ze wel ,maar het was wel droog,cker een droog neuker

  Marnixschool, 1975

  leuke school,mooie tijden meegemaakt in klas 2b en 3b een reunië zal erg leuk zijn.

  leuke school,mooie tijden meegemaakt in klas 2b en 3b een reunië zal erg leuk zijn

  Cals College, 1985

  Toen ik op deze school kwam,was er in het begin niks aan de hand,totdat mijn neef en een Afrikaanse jongen mij naar school brachten.

  Toen ik op deze school kwam,was er in het begin niks aan de hand,totdat mijn neef en een Afrikaanse jongen mij naar school brachten.Toen is de ellende begonnen,de hele school en zelfs de Surinamers liepen mij 8ter na en scholden me uit voor ZWARTE. In die tijd ging ik na schooltijd met ie mand dagelijks om,en S'avonds naar de stad,Die pers WAS toen één van mij vrienden(achum),maar ook hij liep me op school 8terna en schold mij ook uit voor ZWARTE.Zoals het spreekwoord het al zegt: van je vrien den moet je het hebben.Tot zover...... want als ik eraan terug denk,gaan m'n handen weer jeuken!!!!

  De Lipper, 1983