Raymond Harris

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Raymond Harris en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Raymond Harris heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Westland was geen school maar een kindertehuis of ben ik nu gek? Nummer: K3.

  Westland was geen school maar een kindertehuis of ben ik nu gek? Nummer: K3. Namen: Bep Kool (de Fiat 500 welke met regelmaat werd ondergekotst), Mevr. van Zandwijk (duitse herder, Amsterdamse Bos), Juf Ankie...? Zeer sfeervolle kerstfeesten, in je pyama zingen rond de piano met warme chocolademelk, zwerven over de A10-dijken, rijke Amerikaanse dames die speelgoed kwamen brengen voor de arme weesjes...

  2004, Raymond Harris

  Hele leuke school.

  Hele leuke school... Al zat ik het meest van de tijd op de gang samen met mijn broer Michael (2 klassen hoger) toch een mooie tijd gehad. Vooral aan de meesters Meijer, Joor, en de Krijger (wat rookte die man verschrikkelijk) heb ik, ondanks de lange ganguren, goede herinneringen. Ik zat in de klas met oa Danny Wattimena, Fier Schoenmaker, Robert Kool, Regillio Lattig, Robert Kuyk, Petra Hardeman, Martin Hammer, Frank Kok, Ron Nijntjes. 2 keer in de vijver gevallen; ik ruik het nu nog.

  2004, Raymond Harris
  ?