Raymond Flink

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Raymond Flink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Raymond Flink heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Was een eind rijden met de fiets en altijd tegenwind(leek het wel)Ik heb toch wel goede herinneringen aan deze school ondanks dat ik het niet had afgemaakt.

  Was een eind rijden met de fiets en altijd tegenwind(leek het wel)Ik heb toch wel goede herinneringen aan deze school ondanks dat ik het niet had afgemaakt. Maar ben toch goed terecht gekomen! Er was en goede geschiedenis leraar met een hele lange baard, heette iets van Siliakus. Is later ontslagen wegens ontoelaatbaar gedrag....toen ook al!

  2004, Raymond Flink

  weet me weinig meer te herinneren.

  weet me weinig meer te herinneren

  2004, Raymond Flink

  Meester Koole gaf Franse les na de reguliere les.

  Meester Koole gaf Franse les na de reguliere les. Hij moest mij niet zo erg want ik sprak namelijk al behoorlijk Frans en dat vond hij maar niks. Hij schreef ook kookboeken(Lucullus op reis). Meester Kamminga werd later hoofd van de school na meester Haven. Ik zat met Martin Kamminga in de klas, hij was de zoon van het hoofd. In de zomermaanden gingen we met de hele klas naar Fochteloo en werden we ondergebracht bij boerengezinnen, en die kinderen uit Fochteloo kwamen dan naar Amsterdam toe. IK weet dat op die boerderij waar ik sliep, daar was geen stromend water en geen electrisch licht en ik sliep in een bedstee. Ik kwam wel goed doorvoed terug! Ik herinner me Ronnie Tol, Bob Sprengers, Dick de Jager en de tweeling uit de Haarlemmermeerstraat Hans en Ron Nielsen.

  2004, Raymond Flink
  ?