Raymond Cornelder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Raymond Cornelder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Raymond Cornelder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De aardige meneer Knops (handvaardigheid, muziek en tekenen) die de "bandieten" gereedschappen naar het hoofd slingerde als het te gortig werd.

  De aardige meneer Knops (handvaardigheid, muziek en tekenen) die de "bandieten" gereedschappen naar het hoofd slingerde als het te gortig werd. Meneer "Math" Jegerings (wiskunde, natuurkunde, scheikunde)Geweldige docent. Meneer Heutink die de lastige taak van directeur op zich had. Werd door verschillende leerlingen ook wel "toep" genoemd vanwege zijn haarstukje. Meneer Bonte. Tjonge wat was dat een aardige en eigenaardige man. Kon o zo streng zijn maar ook errug grappig. Vergeet nooit dat hij tijdens een profwerk ineens opstond en riep: ik heb je gezien met je spiekbriefje. Als je nu naar voren komt krijg je geen 1 maar zal ik je een beetje matsen. Als ik naar je toe moet komen heb je een 1. - En er waren altijd mensen die dacht dat hij wat had gezien. Vermaakte de klas met clarinet spel en tijgerkruipend door de klas op zoek naar spiekende leerlingen. Eigenaardige weddenschappen (wist je dat de hansrem in oude Saabs links zit? Hoppeta de hele klas koffiebonenn dokken) Ook op de radio te beluisteren in het sportonderdeel: "de amateurs". Was ook mijn steun in mindere dagen. Ik weet niet of ik zijn naam goed schrijf: de Lahaije. Gaf wiskunde. Van huis uit deed hij iets met antenne bouw. Reed een erg supergave Alfa GTV. En grapjes maken over de krullenbos die hij had kwam je duur te staan !! (10 x reglement pennen) Madame Hermkens, Frans. Lief mens. Haar hoofd zag er apart uit, werd door menigeen in de wandelgangen "monkeyface" genoemd. Monsieur Duroc est dans la maison. Ou est la chat? Jammer dat ik zo weinig met Frans heb gedaan. Meneer Koch, Duits. Erg lieve man, soms te lief. In het boek werden gewoon aantekeningen gemaakt of op de stippellijntjes de juiste woorden ingevuld. Erg handig bij mondelingen ... Mevrouw Zalm Pinas, tekenen. Veel plezier gehad in haar lessen. Tekenen ging mij goed af. Kon het goed vinden met haar.

  Mavo Molenberg (Regina Pacis), 1980

  Tjonge, wat lijkt / is dat lang geleden.

  Tjonge, wat lijkt / is dat lang geleden. Edward Bauer, mijn beste vriend destijds. Heel wat kattekwaad mee uitgehaald en heel veel plezier mee gemaakt. Alexander Vellinga. Om de een of andere reden hadden wij altijd ruzie, ik heb geen idee waarom. Ene Jerry ... met rood krullend haar. Guido ... , ... Leenders (had vaak last van ooronstekingen), Michele Tuinman ? (mijn eerste "vriendinnetje") Valerie Blok (speelde harp, ooit nog bij stuif es in gezien), Leo van Leest (woonde achter de school in de flat) Cor ... (ook), Tonny ... grootste jongen uit de klas met een heuse brommer, Reinier ... padvinder. Ellen ... woonde in de flat bij winkelcentrum Noord. Martijn Huisman, Dirk ... de blonde uit mijn straat, evenals Peter Kaiser. Als er mot was stond er iemand "achter het muurtje" je op te wachten op de binnenplaats. Namen van leraren: meneer Mulheimer, ook een docent die Tae Kwando demonstraties gaf op schoolfeesten. In 1980 zijn wij verhuisd naar Limburg ivm werk van mijn vader. Goh, als er ooit een reunie gehouden wordt, ben ik graag van de partij.

  De Wentelwiek, 1975

  ?