Bekijk het volledige profiel van Raymond Brouwer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Raymond Brouwer heeft 0 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Achteraf gezien een geweldige ...

Achteraf gezien een geweldige school met geweldige onderwijzers, die ons een hoop bagage hebben meegegeven, in de meest ruime zin des woords. Het is verbazingwekkend dat ik nog steeds contact heb met een aantal schoolkameraadjes van destijds. Het eerste mini-reünietje in gezelschap van onze oud-onderwijzers Stoel en Zantinge hebben we inmiddels achter de rug. We hopen dat we dat binnenkort met een veel bredere groep kunnen doen. Reacties, suggesties en gegevens van oud-klasgenoten zijn van harte welkom!

2007, Raymond Brouwer

Absoluut hoogtepunt was het sc...

Absoluut hoogtepunt was het schoolhandbal. De meeste mensen uit deze schooljaren kunnen zich dat nog goed herinneren. De busreizen naar de Nederlandse kampioenschappen voor scholen in Doetinchem waren onvergetelijk! Achteraf gezien hadden we les van een batterij buitengewoon goede leraren, die mij na enig worstelen toch met een waardevol diploma en een hoop bagage aan algemene ontwikkeling de school hebben lieten verlaten. Het was een wonder dat dit al niet veel eerder -zonder diploma- en onvrijwillig was gebeurd. De Berlagetijd was er een om -in positieve zin- nooit te vergeten!

2005, Raymond Brouwer
?