Raymon Rodenburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Raymon Rodenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Raymon Rodenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Eerst 2,5 jaar SPH vervolgens overstap naar CMV.

  Eerst 2,5 jaar SPH vervolgens overstap naar CMV

  2006, Raymon Rodenburg

  Ben uiteindelijk van deze school gegooit omdat ik te agressief was.

  Ben uiteindelijk van deze school gegooit omdat ik te agressief was. Ze moeten me nu zien :-). met een opleiding HBO SPH. Koos altijd voor toneel bij de creatieve week, en eindigde altijd met koken. Niet bepaald een school die mijn potentie zag, ondanks dat ik nu best lekker kan koken. Ging veel om met Pieter en Peter. Nintendo spelen en mijn eerste Atari van Peter overkopen. Ben nu nog steeds een gamer.

  2006, Raymon Rodenburg

  Deze school durfde het aan om mij als leerling aan te nemen.

  Deze school durfde het aan om mij als leerling aan te nemen. Ben ik ze nog steeds zeer dankbaar. Het was echt geweldig. ieder jaar op kamp. Meester Patrick als gymleraar die tijdens Douane uit bomen sprong. In groep 7 bij meester Hans met lego aan de gang. Joost Stolwijk met zijn gigantische beugel die dan wou reageren in de klas en daardoor een fluim lanceert op zijn tafel. Dan weer de beste vrienden, dan weer slaande ruzie. Cavia's verkopen aan Virgil. Iedereen kwam bij iedereen op zijn verjaardagspartijtje. Jeroen van der smede die verschrikkelijk lenig was en overal op en in paste. Hoofdrol krijgen bij het eind toneelstuk en mogen Rappen als smurf op de trouwdag van Hans. Was toen al theatergek. Alle leerboeken uit het stof halen omdat ik nou eenmaal flink opschoot. Doe nu HBO SPH dus dat is allemaal wel goed gekomen. Kan leraar speciaal onderwijs worden als ik wil. Oud leerling komt dus mogelijk solliciteren.

  2006, Raymon Rodenburg
  ?