Raoul Matulessy

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Raoul Matulessy en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Raoul Matulessy heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd .

  Leuke tijd .... met juf Bootsma!

  Het Kievietsnest, 1976

  't Was heel gezellig op deze school! Het was zo vrij, dat ik minder dan de helft op school was en de rest van de tijd meer in de stad Groningen.

  't Was heel gezellig op deze school! Het was zo vrij, dat ik minder dan de helft op school was en de rest van de tijd meer in de stad Groningen. Jajaja ... rechtstreeks vanuit de trein de stad in! Niet normaal, zo achteraf gezien! Maar ja ... uiteindelijk ben ik nog goed terechtgekomen!

  NAC-Opleidingen, 1992

  Dennis Tahapary, Robby Manuputty, Mathieu Telussa, Sham Hira, Kemal Gozel, Muharem Kara, Shalien Sadal, Jan Oortwijn, Johnny Winters, Marjan Bergsma, Hilda Kaidel, Judith Viring, Natasja Pieters, Boujama Riouchi .

  Dennis Tahapary, Robby Manuputty, Mathieu Telussa, Sham Hira, Kemal Gozel, Muharem Kara, Shalien Sadal, Jan Oortwijn, Johnny Winters, Marjan Bergsma, Hilda Kaidel, Judith Viring, Natasja Pieters, Boujama Riouchi ... Geweldig wat een klas!

  De Markeschool, 1978

  ?