Raoul Biervliet

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Raoul Biervliet en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Raoul Biervliet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school ben ik in de 2e klas terecht gekomen, vanwege mijn spijbelgedrag en dus slechte prestaties op het berlage lyceum(waar was de begeleiding?).

  Op deze school ben ik in de 2e klas terecht gekomen, vanwege mijn spijbelgedrag en dus slechte prestaties op het berlage lyceum(waar was de begeleiding?). Gelukkig werd hieraan niet zoveel aandacht aan besteed, zoals op de berlage, met als gevolg, dat ik hier wel elke dag op school was. 2e klas met als mentor dhr. Zwaan met de boy's wilgo "willie wortel dynamite", steven, marco, micha, jeroen, youssef,etc.Met die boy's zijn we nog kampioen van het basketbaltoernooi geworden onder de 2e klassers.Zeilweek in friesland, waarmee we met de fiets naar toe moesten. Dolle pret daar beleeft, kan me nog goed herinneren dat steven, de een na laatste dag naar huis is gestuurd, omdat hij in een dolle bui, de verlichting van een slagboom had gesloopt, en je niet ver hoefte te zoeken wie een van de daders kon zijn. Laat een groot aantal kids uit amsterdam los, in een onbeheerde buurtsupermarkt, en je hebt de poppetjes aan het dansen. Jawel massale plundering. Goed voor meneer de ondernemer, dat de mentors niet op hun achterhoofd waren gevallen, en we nadat we de winkel hadden verlaten, onze zakken rustig mochten ledigen. Die kerel was zich van geen kwaad bewust, en wist niet wat hem was overkomen. Toen de overgang naar wilhelmina druckerstraat waar ik goede vrienden was met mohammed en ronald en de tafeltennistafel domineerde met de andere kids uit de klas, waarvan ik de namen ben vergeten. Een beetje sporten, leren en koken en daarna zelf je eigengemaakte prakkie opeten, wat wil je nog meer.

  4e technische school, 1983

  Van deze school(vierde klas bij jufvrouw rokx) heb ik geen goede herinneringen aan overgehouden, kwam uit amsterdam, toendertijd al multi cultureel,en wordt je dan als klein gekleurd jochie gedumpt, samen met mijn jongere zusje in een klein gehucht,allee

  Van deze school(vierde klas bij jufvrouw rokx) heb ik geen goede herinneringen aan overgehouden, kwam uit amsterdam, toendertijd al multi cultureel,en wordt je dan als klein gekleurd jochie gedumpt, samen met mijn jongere zusje in een klein gehucht,alleen maar omdat mijn moeder in het buitenland moest werken, en zodoende werd er maar voor de oplossing gekozen, om met onze oppas meetekomen naar haar geboorte dorp, waar mijn zus en ik een jaar bij haar ouders en broer en zussen hebben ingewoond. Over de familie Akkermans zelf geen slecht woord. leuke en gezellige fam.

  De Bukehof, 1974

  tja, wat kan ik nog vertellen over de berlage, als je pas van de lagere school afkomt, verdomd wat was het daar gezellig zeg.

  tja, wat kan ik nog vertellen over de berlage, als je pas van de lagere school afkomt, verdomd wat was het daar gezellig zeg. Wel heb ik maar 2 jaar op deze school gezeten, mede door het feit, ja, je leest het in meerdere berichten van mede-leerlingen,SPIJBELEN.Het was gewoon een crime, als je daar niet aan meedeed, en als 13-jarige ben je toch makkelijk te beinvloeden.Verder kan ik de tripjes naar de bakker goed herinneren, hotdogs of gewoon een brood, heerlijk. Of een patatje van bor. Natuurlijk ook de lessen van meneer abrahams, geen slecht woord over deze man, mijn neef Steven Banel en ik zaten bij abrahams samen in de klas, en kan als op de dag van vandaag onze eerste les heugen. Verder was er nog een leraar,wiens naam ik vergeten ben, bij wie je, als je vooraan zat en even niet oplette of wat anders, je gewoon een keiharde trap van onder de tafel kreeg.Verder het basketbal toernooi met de boy's ashwin,steven,patrick etc.

  Berlage Scholengemeenschap ..., 1981

  ?