Randolph Happe

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Randolph Happe en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Randolph Happe heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Heb een geweldige periode geha...

  Heb een geweldige periode gehad op deze dansschool aan de Barkstraat. Begonnen met brons en in ons laatste jaar goud gehaald. Onder leiding van Til, Diego, Lex en Carolina en Wim Bikkel (en een enkele keer Natascha Bikkel) hebben we in korte tijd veel geleerd. Spijtig genoeg hield Til Selie er kort daarna mee op. Ben benieuwd of onze mede cursisten, bijv. onze vroegere buurman van de Leverkruidweg, Brechje (communicatiewetenschappen aan de UvA) en Danny, nog dansen!

  2007, Randolph Happe

  heb scheikunde gestudeerd (ik ...

  heb scheikunde gestudeerd (ik ben uit het jaar 1986) en na m'n studie een promotieonderzoek gedaan, en gepromoveerd in 1997. Werk sindsdien bij TNO. Het waren gouden tijden aan de UvA, niet in de laatste plaats dankzij de leuke jaargenoten en alle avonden die we in Amsterdam doorbrachten. Natuurlijk ook vanwege het feit dat wij nog wel een echte RTTR hadden; belgisch bierfeest, happy hour en vervolgens weer verder met het praktikum en de tropical party met de band van Pieter Engels. In 2000 hebben Michiel Bouman, Mark de Graef, Peter Maassen van den Brink en ik een reunie georganiseerd (we hebben een website, maar die mag hier blijkbaar niet vermeld worden, stuur berichtje naar scheikunde86 op y*hoo) erg geslaagd! Het wordt al weer bijna tijd om na te denken over een vervolg hierop...

  2003, Randolph Happe

  Da's lang geleden, het Koekkoe...

  Da's lang geleden, het Koekkoeksnest, de kleuteschool in de straat waar m'n ouderlijk huis staat (Dovenetelweg). Juf vd Broek en juffrouw Dil.....;-) Los van de knip-en-plak ervaringen die ik er heb opgedaan, heb ik daar vrienden voor het leven aan over gehouden: Marcel de Graaff en Edwin Stolp. Het schoolgebouwtje staat er overigens nog steeds. Eerst is de Duinjager er nog in gehuisvest geweest, nu staat het leeg.

  2003, Randolph Happe
  ?