Ramon Woud

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ramon Woud en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ramon Woud heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb er maar 1 jaar gezeten.

  Ik heb er maar 1 jaar gezeten. Ik kwam van de LTS Bussum en heb in Weesp in 1 jaar alle vakken op D-niveau gedaan om zo makkelijker te kunnen doorstromen naar Middelbare Machinisten school te Ede. Leuke school wel, alllen was je brommer niet veilig in de fietsenkelder. Veel suiker in de tank gehad. Leraar die me bij gebleven is: Deuling van technisch tekenen. Voor de rest laat m'n geheugen me in de steek of ze hebben geen indruk gemaakt ;)

  technische school, 1984

  Het was niet de beste school, alles was oud en gaar.

  Het was niet de beste school, alles was oud en gaar. Inmiddels (2006) is deze school gesloopt. Ik deed de metaalopleiding. Leraren die me bij gebleven zijn: van de Meeberg (metaal en lassen) en directeur Pot (heb me vaak moeten melden daar ;) ) Het enige pluspunt was de samenwerking met de huishoudschool aan de Huizerweg. Dan zag je tenminste nog eens meiden. Nadeel daaraan waren de type-lessen en de lessen in winkeltje spelen.

  Lagere Technische School, 1981

  Natuurlijk het internaat, dat vergeet je nooit meer.

  Natuurlijk het internaat, dat vergeet je nooit meer..... om half elf licht uit en slapen, mooi niet om 23.** uur het raam uit terug naar de kroeg. Eigenlijk vergeet je de hele school niet meer, het was iets heel aparts. In de jaren dat ik er zat is er veel materieel nieuw gekomen, de Cat D4 met hoog sprocket, de Volvo BM L70, dragline Hitachi, Volvo dumper enz. Enkele namen die ik me herinner zijn: Frank Spaling, Wilfried Voskuilen, Martijn Mellaart, Mart van Pelt, Johan van Almenkerk, Erwin Vermaat, Gerard Verweij enz. Ik werk al ruim 15 jaar bij Boomgaard in 's-Graveland, dat was ook m'n stageplaats. Nooit meer weggegaan. Shovelmachinst. Ford A62, Volvo BM L50, Volvo BM L50B, Volvo BM L90C en een Volvo L90E komt eraan. (jan 2004)

  SOMA, 1985

  ?