Ramon Esbir Wildeman

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ramon Esbir Wildeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Ramon Esbir Wildeman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Tijd is snel gegaan.

  Tijd is snel gegaan. Vond het eerste jaar toch het leukst. Heb tijdens de studie bijna 3 jaar bij de Stichting Rechtswinkel Bijlmermeer gewerkt wat erg leuk was. Heb Nederlands recht gedaan en afgestudeerd op strafrecht.

  UvA - Faculteit der Rechtsg..., 1998

  Leraren waar waar ik bij in de klas zat.

  Leraren waar waar ik bij in de klas zat...meester rob, juf jeanette en monique :D Klas F was altijd leuk...michael, eric en gijs waren toen mijn beste vrienden...respect!:P Leuke jaren gehad. Was een van de zonen in onze musical samen met mijn beste gappie toentertijd Gijs(bert).Na schooltijd ging ik veel om met de mensen uit Geerdinkhof:Evodie(leef je nog?), sandra+michiel, mara, hieke(nogmaals sorry van die vinger) monique P, Bob en mijn broertje Guus. Het was leuk....vroegah!

  Bijlmer Montessori, 1984

  Eerst havo gedaan, jaar erna vwo examen: Daltonuren in de aula in het donker met Sven en Tim omdat we geen lokaal konden vinden :P Sven en Tim zijn twee van mijn beste vrienden en zie ze nog elk weekend.

  Eerst havo gedaan, jaar erna vwo examen: Daltonuren in de aula in het donker met Sven en Tim omdat we geen lokaal konden vinden :P Sven en Tim zijn twee van mijn beste vrienden en zie ze nog elk weekend. Arjan, waarbij ik mijn eerste en laaste jaar in de klas heb gezeten en samen een feest mee heb gegeven behoort ook tot mijn beste vrienden en heb daar ook nog goed contact mee. De excursies naar Engeland, Praag waren erg bijzonder...nog thee gedronken bij een of andere Engelse punker om **** in de nacht. In Praag met Sven de laatste dag 8 uur in de metro heen en terug gezeten..lol Dagtrips naar Duitsland met Peters van Nijenhof met traangas in de bus :P Onze examen stunt ruleerde..kraken van de school +schoolfeest om **** in de morgen...die van VWO dat jaar erop was iets minder. Favo docenten: Visser(+spullen in zijn kast), Wildeboer, Fastrup, Perdek en nog wel een paar. Jammer dat Proost wegging wegens geestelijke problemen...toch de cd-speler uitgevonden die man :D mooie tijden gehad op deze school, hoop dat er nog eens een reunie komt.

  Dalton Scholengemeenschap S..., 1992

  ?