Rachèl Koster

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Rachèl Koster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Rachèl Koster heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond weekopening en weeksluiting altijd heel erg leuk! Verder was het leuk om liedjes met Sjaak te zingen.

  Ik vond weekopening en weeksluiting altijd heel erg leuk! Verder was het leuk om liedjes met Sjaak te zingen. Al kon hij soms wel erg boos worden ;-)

  De Dijkwerkers, 1989

  Deze school was wel leuk, maar ook heel erg streng.

  Deze school was wel leuk, maar ook heel erg streng. Het is mij erg tegengevallen dat ik niet gesteund werd in mijn keuze om na het behalen van mijn Mavo diploma, Havo te gaan doen. Gelukkig heb ik gewoon de Havo gedaan en gehaald! Natuurlijk ben ik ook nog even terug gegaan naar deze school om ze dat even te vertellen!!! :-)

  Atlas College (locatie de D..., 1997

  Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten! Maar 1 ding was zeker! Het was er stukken leuker dan de dijk! Bovendien was het er ook echt veel minder streng.

  Ik heb maar 2 jaar op deze school gezeten! Maar 1 ding was zeker! Het was er stukken leuker dan de dijk! Bovendien was het er ook echt veel minder streng. Daar moest ik in het begin wel aan wennen. De OSG heeft mij goed geholpen bij het overstappen van de Mavo naar de Havo daar ben ik wel blij om. Verder heb het hier naar mijn zin gehad en kijk er met een prettig gevoel op terug (het bankje haha:p).

  Atlas College, locatie O.S...., 2001

  ?