Ontdek PLUS

R. van Tuijn

Kent 0 personen

Single
Woont in Eindhoven

  Bekijk het volledige profiel van R. van Tuijn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  R. van Tuijn heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leraar J.

  Leraar J. Vos. Klas C3a, C4. Was niet echt een modelleerling. Lekker snoepen van het eten, stiekem een sigaret roken tijdens de algemene schoonmaak van de afzuigkap. Geen examen mogen doen. School heet Delta.

  Lagere Technische School, 1987

  Jaartallen weet ik niet meer zeker.

  Jaartallen weet ik niet meer zeker. Kreeg, nadat ik naar een internaat ging, nog hele lieve kaarten van mijn klasgenoten. Elk jaar werd het 'GeKaWe'(?) gehouden, was leuk. Kan mijn nog herinneren dat de directeur met zijn motor de aula in kwam rijden en dat ik, met nog een paar, het lied 'Lola' heb gezongen.

  Buo De Hilt, 1978

  Jaartallen weet ik niet meer zeker.

  Jaartallen weet ik niet meer zeker. Woonde intern, groep 3a(?) Ik herinner mij nog een wijsje: Mijnheer de Hoon, Koffieboon, Koffiekan, kan er lekker niks van. Altijd heerlijk gezwommen in het zwembad aan de overkant. Was nog een meisje 'verliefd' op mij, speelden samen vadertje en moedertje. :-) Kan helaas verder geen namen meer herinneren.

  Internaatschool Lievenshove, 1975