Quinta Theeuwes

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Quinta Theeuwes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Quinta Theeuwes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Alle kritiek op deze opleiding ten spijt: ik heb het erg naar mijn zin gehad.

  Alle kritiek op deze opleiding ten spijt: ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik was er vooral de eerste jaren meer niet dan wel, maar toen ik eenmaal míjn riching had gekozen (Televisiejournalistiek) vond ik het geweldig. Bij de schrik van elke tv-afstudeerder: Gie Meeuwis, kon ik wel een potje breken. Leuke man, als ie tenminste niet tégen je is...

  2004, Quinta Theeuwes

  Groep 7 en 8 met Laurent, Ramon, Remy, Steven, Wouter, Lisette en Jetske waren geweldig.

  Groep 7 en 8 met Laurent, Ramon, Remy, Steven, Wouter, Lisette en Jetske waren geweldig. Meneer Peter heb ik nog jaren opgezocht om mijn cijferlijsten te laten zien. Hele toffe peer, we hebben veel gelachen in de klas en ook veel van hem geleerd. Erg verdrietig dat hij overleed, nog verdrietiger om zijn 3 kleine zoontjes op de crematie te zien staan.

  2004, Quinta Theeuwes

  De schoolfeesten waren geweeeeeldig! Met iefke altijd lol, en nog steeds trouwens.

  De schoolfeesten waren geweeeeeldig! Met iefke altijd lol, en nog steeds trouwens. Moonen zal ik nooit vergeten: streng maar rechtvaardig. Luijkx was ronduit lachen, al was het maar om zijn stemmetje. Witteveen wist wat lesgeven inhoudt: vandaag doen we lekker niks (we praten over soaps en kijken naar het gymveld), morgen wordt er niet gepraat en werken jullie als paarden. Succes gegarandeerd. Toffe peer.

  2004, Quinta Theeuwes
  ?