Querine Beudeker

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Querine Beudeker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Querine Beudeker heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik studeer Farmacie in Utrecht en zit momenteel in Edinburgh, Schotland voor een onderzoeksstage.

  Ik studeer Farmacie in Utrecht en zit momenteel in Edinburgh, Schotland voor een onderzoeksstage. Ik moet nog 1,5 jaar studeren en nee, ik zal niet terug verhuizen naar Stadskanaal om daar in de apotheek te staan... hihi

  Meester Neuteboomschool, 1983

  Ik studeer Farmacie in Utrecht (ik doe er iets langer dan gemiddeld over) en zit momenteel in Edinburgh, Schotland voor een onderzoeksstage.

  Ik studeer Farmacie in Utrecht (ik doe er iets langer dan gemiddeld over) en zit momenteel in Edinburgh, Schotland voor een onderzoeksstage. Ik moet nog 1, 5 jaar studeren en nee, ik zal niet terug verhuizen naar Stadskanaal om daar in de apotheek te staan...hihi PS: een reunie??? wanneer? ik zal er zijn!

  Maarsborg, 1989

  Ik studeer Farmacie in Utrecht en zit momenteel in Edinburgh, Schotland voor een onderzoeksstage.

  Ik studeer Farmacie in Utrecht en zit momenteel in Edinburgh, Schotland voor een onderzoeksstage. Nee, ik kom niet terug naar Stadskanaal om daar in de apotheek te staan! Wel kom ik terug voor een reunie! Mijn dierbaarste herinneringen zijn met de WSA en de LSD: dat waren nog eens mooie tijden!

  PC SGM Ubbo Emmius SGM v, 1991

  ?