Bekijk het volledige profiel van priscilla sijken en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

priscilla sijken heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

ik kwam in de klas waar ik all...

ik kwam in de klas waar ik alleen maar oude klasgenoten kon van de mauveschool en dat waren alleen maar jongens. ik werd toen vriendinnen met evelien en later ook met sanne de klas was wel gezellig maar in de derde werden we uit elkaar gerukt want je moest een richting gaan kiezen de meeste kozen gezondheidszorg en ik ging administratie doen samen met esther maar die kwam natuurlijk in een andere klas :s toen leerde ik soley kennen ook een heel aardig meissie daar ben ik toen in de derder en in de vierde mee omgegaan. mijn mentor werd toen meneer schotel die inmiddels overleden is R.I.P meneer schotel!!

2004, priscilla sijken

ik ging verhuizen en kwam in e...

ik ging verhuizen en kwam in een klas waarin ik alleen me nichtje mandy kende. ook was het lekker makkelijk want de school is bij mj om de hoek. in groep 8 kreeg ik meester de boer. hij kon erg aardig zijn maar als hij boos was kon je je beter bergen :p. verder was het er wel leuk.

2004, priscilla sijken

ik vond meneer brusse erg aard...

ik vond meneer brusse erg aardig gym was kut heb ik altijd gevonden. ging veel om met christie nog wat en cynthia was me vijand :p verder was het wel leuk.

2004, priscilla sijken
?