Priscilla Offringa

Kent 48 personen

ASK_ME , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Priscilla Offringa en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Priscilla Offringa heeft 4 klassenfoto's en kent 48 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Ik weet alleen nog dat ik in de rode groep zat.

  Ik weet alleen nog dat ik in de rode groep zat. Ik geloof bij mevrouw van Leeuwen. Heb ooit eens een schop onder mijn hol van haar gehad, omdat ik een ander kind had geschopt.

  2003, Priscilla Offringa

  Ik ben de dochter van Yde Offringa en Linda Horrocks (zijn stagiaire geweest).

  Ik ben de dochter van Yde Offringa en Linda Horrocks (zijn stagiaire geweest). Vroeger "woonden" we bij oma in de H. Mercierstr. Naast de fam. Affolter. Ging daarom naar de H. Dunant. Mijn vader heeft daar ook nog als leraar gewerkt. De meeste leraren waren dus al bekend en waren "tantes en ooms" Meneer van Veen, hoofd van de school. Tante Wina de Jong, handwerken. Ik zat bij mevrouw van Straten in de 1e klas. Naam die mij nog bekend voorkomt Mevr. Hafkamp, dhr Auke Brinksma (geen les van gehad). Met hem en zijn vrouw hebben we nog steeds contact. Mijn kinderen noemen hun "oma" Edith en "opa" Auke. Ze hebben vlak achter ons gewoond en liepen regelmatig langs ons huis. Ik herinner me ook nog de kwartjesstempel.......

  2003, Priscilla Offringa

  Geen leuke tijd voor mij.

  Geen leuke tijd voor mij. Veel gepest geweest. Ben na een jaar naar het Casimir in Amstelveen gegaan. Ging een stuk beter. Namen die nog bovenkomen. Aagje (woonde bij de Jaap Edenbaan), Jessica (judoka en kon goed turnen) Gal, Milou Toonder, Robbert Kats en Marco Lobatto.

  2003, Priscilla Offringa
  ?