Priscilla deKaste

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Priscilla deKaste en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Priscilla deKaste heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Perspectief en Airbrush van Georgio,Elsje-fiderelsje-zet-je-klompjes-bij-het-vuur, Tuuk van de administratie, Gerry, Mevr.

  Perspectief en Airbrush van Georgio,Elsje-fiderelsje-zet-je-klompjes-bij-het-vuur, Tuuk van de administratie, Gerry, Mevr.Smith(linkeroog rechterbroekzak) en natuurlijk mn vriendin Anouk Blom gelukkig hebben we niet zoveel gelachen, Edwin Waterman,priscilladekasteathetemailpuntkom.3 jaar lekker bezig geweest. daarna 2 jaar bij een reclamebureau gewerkt en nu al weer 6 jaar op Schiphol werkzaam als declarant en femsumbeheerder

  2003, Priscilla deKaste

  de Leuke tripje die we gemaakt hebben,de handeltjes die er onderling werden verkocht,priscilladekasteatde********puntkom.

  de Leuke tripje die we gemaakt hebben,de handeltjes die er onderling werden verkocht,priscilladekasteatde********puntkom. De te gekke dependance Erik de roode Tekenen van Mierop, Warenkennis van Eikel, Economie van Beest,dat rare mens van Bonté, meneer van Leeuwen. ik heb LDS en MDS gedaan en onder andere in de klas gezeten bij Nancy coppens, sacha Swaning, Danielle Barlag, Sandra Tamerus, Marieke Bleeker,Henk Kostense, Maxim Rettich,Mark de Boer,Richard Warmedam en natuurlijk nog veel.

  2003, Priscilla deKaste

  Eerst op de Bernadette kleuterschool met mevr.

  Eerst op de Bernadette kleuterschool met mevr.Korsilius(Geen woorden voor)Het bietenslaatje van Emanuels, en de dansmiddagen (schuifelen) mevr. Belrose,Maria Kleinhans, men. Rotmans,men.Gijs (muziekles) ik herinner me alleen maar leuke dingen van die school, de schoolreisjes naar de Efteling(met zn alle op het grasveld eten) en bij terugreis allemaal onder de banken van de bus verstoppen.Voornaamenachternaamathetemailpuntkom. Het feestje van Mevr. Belrose toen heb ik nog met Berend gezongen.verder weet ik de voetbalpartijen nog in de pauze en natuurlijk dat we na schooltijd werden opgewacht door Ben de Keizer want dan moesten we oefenen voor de Zondagmis (het Kinderkerkkoor) ik heb in de klas gezeten bij Linda Bieshaar,Paul Erich,Fia Jans, Natasha Baumbach,Alice van Deinsen,Michel en Leo van 't Hof, Ingrid Waningen,Patrick Schrama,Tom en Jeroen ?, Shirly,Mohammed en Kadiche en toen wist ik het niet meer. Voor het laatste jaar moesten we ergens anders doorbrengen omdat de school moest sluiten (errug jammer)ben erg benieuwd hoe het met jullie is ?????? REUNIE ???????

  2003, Priscilla deKaste
  ?