Pradeep Sewpal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pradeep Sewpal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Pradeep Sewpal heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Korte maar leuke tijd meegemaakt met frans, wiskunde, gitaarles en tekenen als de vakken waar ik het meest aan terug denk.

  Korte maar leuke tijd meegemaakt met frans, wiskunde, gitaarles en tekenen als de vakken waar ik het meest aan terug denk.

  Wolfert van Borselen, 1992

  Op de mbo kan ik me nog heel goed de leraar Van Het Hof herrinneren (een hele flexe leraar die er heel 'nurdig' uitzag).

  Op de mbo kan ik me nog heel goed de leraar Van Het Hof herrinneren (een hele flexe leraar die er heel 'nurdig' uitzag). Ons gymleraal was toch een van de meest dramatische personen ooit. Hij wist nooit wat hij met ons moest !Dan hadden we natuurlijk nog de verhaaltjes verteller, leraar engels. Tijdens zijn lessen zat iedereen in de kantine of was al onderweg naar huis. Het grappige was dat er twee kantines waren op die school, nu nog steeds trouwens ! In de een zaten alle nederlanders en de andere (de rechter) alle buitenlanders. Nu is dat niet meer zo hahahahah integratie !!!

  RSG G.K. van Hogendorp, 1998

  M'n tijd op de diamant was erg leuk, wij hadden een leuk groot plein waartegenover er toen werd gebouwd maar verder met een geweldig speelplaats.

  M'n tijd op de diamant was erg leuk, wij hadden een leuk groot plein waartegenover er toen werd gebouwd maar verder met een geweldig speelplaats. Een paar herinneringen hiervan zijn van de tijd op de driewieler, m'n spreekbeurt over waterzuivering en de vele leuke schoolreisjes. In mijn laatste jaar zat ik in de klas van meester Aad. Er was een leraar een lokaal naast ons die erg luidruchtig kon zijn. Af en toe kon hij ons ook goed laten schrikken. Maar het was altijd lachen.

  Diamant, 1989

  ?