popko muller

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van popko muller en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  popko muller heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Stienstra (godsdienstleraar)Wat heb ik hem gepest.

  Stienstra (godsdienstleraar)Wat heb ik hem gepest.Pijp in de inkspot gestopt. Vervolgens gezicht en mond onder de inkt.Gevleugelde uitspraak van hem "de duivel is in jullie gevaren. In examenklas van school gestuurd wegens sloopwerzaamheden aan schoolbanken. In examenklas onder het raam van de hoofdcommissaris van politie vuurwerk afgestoken(mocht niet, boete f 75) Ik was geloof ik geen lievertje op school Twee namen van leerlingen welke mij bijgebleven zijn.Riekel(kleine opdonder uit Hasselt) en een meisje Kootstra(knappe meid, zag mij geloof ik niet zitten) Nu inmiddels al 32 gelukkig getrouwd, 3 kinderen en wonend in Dalfsen. Ben accountant geworden

  David Wijnbeek school voor ..., 1963

  Franse les gehad(weinig aan overgebleven) Mijnhanden eens een keer verbrand aan een gloeiende koperen buis op het schoolplein.

  Franse les gehad(weinig aan overgebleven) Mijnhanden eens een keer verbrand aan een gloeiende koperen buis op het schoolplein. Ze waren er aan het lassen. Kreet die mij altijd zal bijblijven:Pak op je huid moet je hebben (Engelsman)

  Da Costaschool, 1956

  Kwam van de Wijnbeek ULO in de 3de klas HBS.

  Kwam van de Wijnbeek ULO in de 3de klas HBS. Heb veel rotzooi getrapt(de Boer ,wiskunde)Had respect voor Koopman (ler Ned.) Veel geleerd en opgestoken.Wij moesten nog op zaterdag naar school Nu ,gelukkig getrouwd (32 jaar) 3 kinderen, beroep accountant en hou van vele en verre reizen.(in 2004 FrankrijkTurkije,Italie, China en USA) Tussendoor werk ik met veel plezier

  Chr. Lyceum, 1967

  ?