Bekijk het volledige profiel van P.J. Warga en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 11

P.J. Warga heeft 11 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Als laatste klas zijn 6 leerli...

Als laatste klas zijn 6 leerlingen (z.g. trekkers) van klas 6 in het jaar 1959/1960 overgebleven. Daarna werd het een Indonesische school. Links onder: Andy Nahapiet en James van der Lek Midden onder: Winny Pruys v. der Hoeven Rechts onder: ik, Paul Warga. Onze onderwijzeres heette mevr. B. de Krieger. Tweede rechts onder: Rolf Kneefel De dame rechts achter Mida Joshua, zat bij mij op de boot "m.s. Oranje" Jakarta-Amsterdam naar Nederland en is ergens in Aden denk ik afgestapt en ging terug naar Perzië. De dame in het midden heet Linda en de derde dame ben ik vegeten. De werkelijke naam van de school was Concordante Oranje Nassau Lagere School. De directrice was Juffrouw B. de Krieger. Ik vraag bekenden om met mij contact op te nemen over haar.

2006, P.J. Warga

Periode februari 1960 tot de z...

Periode februari 1960 tot de zomervakantie heb ik op deze lagere school gezeten. Ik woonde met mijn moeder een half jaar bij een tante op de eerste verdieping van de Pastoor Brouwerslaan No. 72 in Bovenkerk. Ik mocht van de lagere school niet naar de Hogere Burger school. Daarna waren we naar Waalwijk (N.Br.) verhuisd en ging ik naar de NUTS ULO in de Stationsstraat, en in 1964 verhuisde onze ULO naar de Mr. van Coothstraat No. 27. In hetzelfde gebouw als de dr. van Beurden avondschool, de Middelbare handelsavondschool. Dit gebouw moest later plaats maken voor een pakeerplaats van Winkelcentrum "De Els".

2006, P.J. Warga

voorbereidend jaar HTS 's Hertogenbosch

Na MULO B eerst het Voorbereidend jaar met hoofdzakelijk alleen wis-, schei- en natuurkunde, afgewisseld met praktijk lessen in tekenen, laboratorium en werkplaats en in 1971 afgestudeerd in de Werktuigbouwkunde met afstudeer-opdracht Energie techniek. Ik heb veel steun gehad van o.a. ir. Alexander, ir. Lukassen en ir. Postma. Van Pater van Waasbergen kregen we "voorlichting". Andere docenten waren heren Gerrits, Harlee, Berends, Einmahl, Hamers, Scheele, Kocken, Wonders, Oerlemans, Schamp, v.d. Berg, Bakermans.

2006, P.J. Warga
?