Pipie Dettingmeijer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pipie Dettingmeijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Pipie Dettingmeijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Herinner me er nog maar weinig van.

  Herinner me er nog maar weinig van. Alleen dat, toen ik in de tweede klas vd kleuterschool zat, ik bijna onder de goederentrein van Philips liep, die daar op straatniveau naar de glasfabriek reed. Mijn moeder kwam me alle dagen ophalen, maar moest die dag met mijn broer naar de KNO-arts en ik had stoer gezegd dat ik best zelf naar huis kon komen. Ik was zo geschrokken dat de moeder van Gunther Schmidt me mee naar huis nam. Die woonde op een flat op de kruising Boschdijk/Marconilaan, boven een grote garage (aan de overkant was supermarkt van de Gruijter - snoepje van de week -) ! De school stond vlak naast de Philipsbibliotheek, waar ik wekelijks kwam.

  2010, Pipie Dettingmeijer

  Wie herinner ik me: Pietje van Willigen, Dick en Doki, Marijke van de Kamp, Anita van der Put, Aukje Moet, Patricia, elly Boerma, Onno de Gier.

  Wie herinner ik me: Pietje van Willigen, Dick en Doki, Marijke van de Kamp, Anita van der Put, Aukje Moet, Patricia, elly Boerma, Onno de Gier. juffrouw 't Hart (tweede klas), juffrouw Wibbes (derde klas). En in de vierde een onderwijzer die erg veel van de natuur wist. Zo gingen enkelen van ons in die hele koude winter het brood dat we eerder verzameld hadden, ergens bij een ven (geloof ik) brengen waar veel vogels waren die bijna stierven van de honger. Vijfde klas: meneer Nierop. Was een schat! Trouwde later met een mevrouw die als concierge of zo werkzaam was op deze school! Zesde klas: meneer Bouman heette hij geloof ik.

  2008, Pipie Dettingmeijer
  ?