P.I.M. Evers

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van P.I.M. Evers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  P.I.M. Evers heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eindexamen 1964;Mijnheer Praamsma (klassieke talen):"maar meneertje!";mijnheer E.

  Eindexamen 1964;Mijnheer Praamsma (klassieke talen):"maar meneertje!";mijnheer E.E.Pot ( weinig humor); mevrouw Huiskamp en de eerste 30 verzen ( zeg nooit regels!) van Homerus; de leraar Frans Karsijns en het zeer "snelle"corrigeren van mijnheer Snel leraar Nederlands;de handstandjes op de bank van J.P.van Grol en de scheikundeproeven in 4 Gym van de Jonge en de concierge Foppen! En niet te vergeten wiskundeleraar v.d Putte: zijn appeltjes en zijn 11e gebod: "Gij zult niet door nul delen:! Eerste langdurige vriendinnetje Toki van 't Land.

  Christelijk College Nassau-..., 1960

  De Rector met bijnaam "de Bhoedda, de leraar Frans "Pa" de Wit, die ons hele kleine papiertjes liet maken voor de plotselinge schriftelijke overhoringen "pak pier,pier hoek, haal op pier"; Jantje met zijn bolhoed die telkens platgeslagen werd, aardrijksk

  De Rector met bijnaam "de Bhoedda, de leraar Frans "Pa" de Wit, die ons hele kleine papiertjes liet maken voor de plotselinge schriftelijke overhoringen "pak pier,pier hoek, haal op pier"; Jantje met zijn bolhoed die telkens platgeslagen werd, aardrijkskunde "Pammetje"de woestijn;Severijns( nat) en Nelissen( bio) en niet te vergeten Pater "Blub". etc.

  Bonaventuracollege SGM voor..., 1956

  ?