Pim Boom

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Pim Boom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Pim Boom heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  de eerste drie jaren hadden we een lerares, de naam helaas vergeten.

  de eerste drie jaren hadden we een lerares, de naam helaas vergeten.De laatste drie klassen hadden wij de heer van Gelder(hoofdonderwijzer) als leraar.Tijdens de pause werdt er altijd gehandbalt of gekorfbalt.Tijdens de winter als er ijs lag op de sloot bij de school, mochten wij schaatsen.Als klas genoten herinner ik mij nog vrij veel, o.a. Paul de Jong, Rob den Breejen, Jaap van der Pol(foto zaak op de dijk),Willem Post, Jan Burgers,Geert Woudenberg, Cor de Vries, Coen Meijer,Corrie Slingerland,Willy Quee en Nog enkele waarvan ik de achternaam ben vergeten. We hadden een Hannij en Marietje enz. Vele jaren geleden heeft Corrie Slingerland nog een reunie georganiseerd, bij Dirk Dirx op het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord. Helaas heeft dit geen vervolg meer gehad.Er schieten mij nog enkele namen te binnen, Els Lochtenberg, Hannij Jansen en Marietje Lonnee.

  2004, Pim Boom

  Directeur was de heer Wertwijn, bekend van het Ja na elke zin welke hij sprak.

  Directeur was de heer Wertwijn, bekend van het Ja na elke zin welke hij sprak. Onder dircteur was de heer Bijlsma, hij gaf plaatwerken en smeden. De heer Jansen gymnastiek en de heer de Bruijn bankwerken. De heer de Wit handtekenen.Verder herinner ik mij nog de heer Nijssen en Kok. De mooiste herinnering vond ik in de winter het ijs boggelen in het Vliegebos, het liefst op maandag tuusen de middag, want dan konden de kleren drogen tijdens de smeedles die 's middas volgde.Een andere herinnering was het collecteren voor de watersnood van Zeeland in 1953. We kregen daar vrij voor en mochten de hele dag gratis met het openbaar vervoer. Ik heb die gehele dag opgetrokken met Benno of Menno de Goede uit Landsmeer. een leerling uit mijn klas was o.a Simon Adema (Simpel Simon), ik heb later nog bij zijn vader gewerkt, dat was de firma de Weerd en Adema scheepsmotoren.Verder zaten drie neefs in mijn klas, Arie en Jan Boom en Chris Six.

  2004, Pim Boom
  ?